Balance / Massage

Het leven kan soms druk zijn. Dan is het goed even te ventileren en je lichaam tot rust te laten komen. Een goed gesprek en kundige massage is goed voor geest, ziel en lichaam. Warme aanraking helpt de bloedsomloop de afvalstoffen afvoeren.

Massage helpt de spieren om weer los te komen van alles wat vaak zo stijf is en vast zit. Het helpt ook bij de wens tot gewichtsverlies. Massage is een goede uitkomst bij mensen met bijvoorbeeld reuma of spierziekten. Massage helpt ook voor het weer tot jezelf komen en de geest weer op scherp te zetten, het hart tot rust laten komen en het lichaam tot echte ontspanning.

Ruchama Oasis Care verzorgt ontspanningsmassages met ontspanningsadviezen en levens balans adviezen. Verschillende soorten massage voor verschillende lichaamsdelen zoals: hoofd, nek, schouders, armen, rug, benen, voeten en handen. Na het werk ontstressen en weer bij komen kan ook. Er worden een aantal vragen m.b.t. uw gezondheid gesteld om het beste resultaat en advies te kunnen geven.

Afspraken kunt u maken via de telefoon. Massages zijn zowel bij de praktijk als op uw locatie mogelijk.

Prijs massage
Telefonisch op te vragen